Verkkokauppa

Kengän­kaavoituskurssi, Kuusamo-opisto, 27.-29.6.

Kaavoituskurssi järjestetään Kuusamo-opistossa 27.-29.6.2019
Kurssin aikataulu to-la klo 9-16

Kuusamo-opisto
Kitkantie 35, 93600 Kuusamo
puh 040 860 8715

Tule oppimaan, miten kengän kaavat syntyvät

Kaavoituskurssilla opit perusasiat lestistä ja kaavoituksesta, kuten jalkineen muotoon vaikuttavat asiat, saumarakenteet ja kaavamerkinnät, teippikopion ja keskikopion teon, sekä puolikengän kaavoituksen. Lisäksi pääset suunnittelemaan ja kaavoittamaan oman jalkinemallin lestin päälle piirtäen.

Kaavoituskurssi soveltuu kengänvalmistuksen alkeet hallitseville harrastajille tai kaavoituksesta kiinnostuneille.

Kurssin ohjelma muodostuu käytännön työskentelystä, yhteisestä teoriaopetuksesta sekä yksilöllisestä ohjauksesta. Kurssin päättyessä jokaisella kurssilaisella on käsitys kengänkaavoituksesta, lesteistä sekä valmiudet jatkaa ja kehittää harrastustaan.

Kuusamo-opiston ja PIHKAn yhteistyössä järjestämällä kengänvalmistuksen jatkokurssilla sinulla on mahdollisuus päästä valmistamaan itse suunnittelemasi ja kaavoittamasi jalkineet.

Kurssi hinta muodostuu valitsemasi paketin mukaan:

1) 240 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen ja kaikki ruokailut
2) 200 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen
3) 170 €, sisältää opetuksen ja lounaan

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 12.5.2019 mennessä Kuusamo-opiston kautta.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella. Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä kutsu ja lasku.

Huomioitavaa

Kaavoituksessa tarvitset mukaasi muistiinpano- ja kirjoitus-/askarteluvälineet, kuten lyijytäytekynän, pyyhekumin, metalli- ja kolmioviivaimen, harpin, naskalin/piikin, muutaman eri värisen ohutkärkisen värikynän, mittanauhan, hyvät isot ja pienet sakset, sekä paperiveitsen tai mattopuukon.
Opistolla on jokaiselle kurssilaiselle lestit lainattavaksi kurssin ajaksi, mutta jos kurssilaiselta löytyy omat lestit, ne kannattaa ottaa mukaan!