Kengän­kaavoituskurssi, Kuusamo-opisto, 25.-27.6.

Tule oppimaan, miten kengän kaavat syntyvät

Kaavoituskurssilla opit perusasiat lestistä ja kaavoituksesta, kuten jalkineen muotoon vaikuttavat tekijät, saumarakenteet ja kaavamerkinnät, teippikopion ja keskikopion teon, sekä puolikengän kaavoituksen. Lisäksi pääset suunnittelemaan ja kaavoittamaan oman jalkinemallin lestin päälle piirtäen.

Kaavoituskurssi soveltuu kengänvalmistuksen alkeet hallitseville harrastajille tai kaavoituksesta kiinnostuneille.

Kurssin ohjelma muodostuu käytännön työskentelystä, yhteisestä teoriaopetuksesta sekä yksilöllisestä ohjauksesta. Kurssin päättyessä jokaisella kurssilaisella on käsitys kengänkaavoituksesta, lesteistä sekä valmiudet jatkaa ja kehittää harrastustaan.

Kuusamo-opiston ja PIHKA collectionin yhteistyössä järjestämällä kengänvalmistuksen jatkokurssilla sinulla on mahdollisuus päästä valmistamaan itse suunnittelemasi ja kaavoittamasi jalkineet.

Kurssi hinta muodostuu valitsemasi paketin mukaan:

1) 240 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen ja kaikki ruokailut
2) 200 €, sisältää opetuksen, lounaan ja päivällisen
3) 170 €, sisältää opetuksen ja lounaan

Kaavoituskurssi järjestetään Kuusamo-opistossa 25.-27.6.2020
Kurssin aikataulu to-la klo 9-16

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 10.5.2020 mennessä Kuusamo-opiston kautta.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta peritään puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Kurssimaksua ei palauteta muutoin kuin sairastapauksessa lääkärintodistuksella. Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä kutsu ja lasku.

Huomioitavaa

Kaavoituksessa tarvitset mukaasi muistiinpano- ja kirjoitus-/askarteluvälineet, kuten lyijytäytekynän, pyyhekumin, metalli- ja kolmioviivaimen, harpin, naskalin/piikin, muutaman eri värisen ohutkärkisen värikynän, mittanauhan, hyvät isot ja pienet sakset, sekä paperiveitsen tai mattopuukon.
Opistolla on jokaiselle kurssilaiselle lestit lainattavaksi kurssin ajaksi, mutta jos kurssilaiselta löytyy omat lestit, ne kannattaa ottaa mukaan!

Majoittumiseen ja muuhun opiston toimintaan liittyen otathan yhteyttä Kuusamo-opistoon (opisto@kuusamo.fi). Kuusamo-opiston osoite on Kitkantie 35, 93600 Kuusamo, ja puhelinnumero +358 40 860 8715.

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.

Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.

Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.

Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.