Helsinki – Super söpö laukkutyöpaja Muita Ihania kanssa, ke 2.12.

150,00 

Tekeekö mielesi söpöillä? Ai, tekee! Ihanaa! Osallistu joulukuiseen työpajaan ja valmista itsellesi tai rakkaallesi super söpö pikkulaukku Muita Ihania blogin Tiina Arposen parhaassa ohjauksessa. Jokainen osallistuja saa valmistaa ja koristella yksinkertaisen one-piece-laukun haluamallaan tavalla. Anna mielikuvituksesi lentää ja tule tekemään kaikkien aikojen ihanin pikkulaukku! Kuvissa olevien laukkujen koristelut ovat esimerkkejä, voit itse päättää millaisen kannen ja etuseinämän koristelun laukkuusi haluat.

Laukkuun kiinnitetään nahkainen, kapea olkahihna haluttuun mittaan leikattuna. Olkahihnaan ei tule erillistä säätömekanismia. Laukun mitat ovat 19×15 cm (korkeus x leveys).

PIHKA työpajassa pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan pikkulaukun omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Muistoksi työpajasta saat kestävän itse tehdyn laukun, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Kurssi järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Helsingin keskustassa. Yhdistetty työ- ja liiketila sijaitsee Korkeavuorenkadun ja Punanotkonkadun kulmassa, kartalla osoite on Punanotkonkatu 4.

Työpajan hinta 150 € sisältää laadukkaat materiaalit yhteen pikkulaukkuun sekä irtokarkkibuffetin.

Järjestämme ke 2.12. kaksi työpajaa: ensimmäinen pidetään klo 16-18 ja toinen klo 18.30-20.30. Valitse ostoskoriin kumpaan työpajoista haluat osallistua! Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, eikä kurssimaksua palauteta ilman lääkärintodistusta.

Kurssien osallistujamäärässä ja muissa järjestelyissä on otettu huomioon covid-19 -virustilanteen velvoittamat nykysuositukset. Otamme yhteen työpajaan 8 osallistujaa. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kurkkaa ja inspiroidu @muitaihania

Poista

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.