Helsinki – laukkukurssi la 23.10.

150,00 290,00 

HUOM! Covid-19-viruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi olemme ottaneet ryhmäkoot huomioon kursseillamme. Otamme laukkukurssille tällä hetkellä 4 osallistujaa.

PIHKA kursseilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan kurssimallistostamme valitsemasi tuotteen ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi kurssipäivästä saat itse valmistamasi kestävän tuotteen, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Laukkukurssilla yksi laukun kaava muuttuu kolmeksi erilaiseksi laukuksi: repuksi, olkalaukuksi tai shopperiksi. Voit itse valita, minkä mallin haluat valmistaa! Laukun valmistukseen käytetään varastoistamme löytyviä nahkoja. Värin voit valita mistä tahansa laukun valmistukseen soveltuvasta nahasta.

Kurssi järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Helsingin keskustassa. Yhdistetty työ- ja liiketila sijaitsee Designmuseon vieressä Korkeavuorenkadun ja Punanotkonkadun kulmassa, osoitteessa Punanotkonkatu 4.

Työpajan hinta 290 € sisältää laadukkaan nahan, muut valmistusmateriaalit, yhteislounaan, opetuksen ja hyvän meiningin. Kurssipäivän kesto on klo 10-16.30. Laukkukurssin osallistujamäärä on kuusi henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat kurssimaksustasi 10 % alennusta. Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Postitoimitus: Laukkujen toimitus- ja pakkauskulut ovat 6,90€, pikkupakettien 3,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.