Helsinki – kenkäkurssi la 5.12.

150,00 320,00 

HUOM! Covid-19-viruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi olemme ottaneet ryhmäkoot huomioon kursseillamme.

PIHKA kenkäkurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan kengät omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä tai kengänteosta. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saat kestävät itse tehdyt kengät, joista on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

PIHKA kenkäkurssilla pääset valmistamaan itsellesi sopivat jalkineet ajattomasta PIHKA mallistosta. Kurssimallistomme koostuu sandaaleista (Tuohi, Kiela, Olga ja Valma), nilkkureista (Lari, Sysi ja Auri) ja maihareista (Kauka). Voit valita kenkiisi joko kapean tai leveän lestin. Kurssilla valmistuneiden kenkien kuvia pääset selaamaan Instagramissa aihetunnistella #pihkassa ja #pihkacollection tai Insta-seinämme kiinnitetystä kenkäkurssi-kohokohdasta.

Jalkineissa käytetään materiaalina varastoistamme löytyviä materiaaleja. Värin voit valita mistä tahansa jalkineen valmistukseen soveltuvasta nahasta. Pohjina käytetään kestäviä ja korjattavia kumipohjia. Värin lisäksi voit valita kenkiisi minkä tahansa mallistomme kumipohjan. Voit esimerkiksi yhdistää matalavartiseen nilkkuriin, Lariin, maiharipohjan kiilamaisen pohjan sijaan.

Yksipäiväisellä PIHKA kenkäkurssilla valmistetaan kengän päällineulokset nahan työstämiseen tarkoitetuilla ompelukoneella. Pohjien liimauksen ja liimojen kuivumisen jälkeen PIHKA collectionin suutari vielä viimeistelee kengät ja lähettää ne postitse kurssilaiselle.

Kurssi järjestetään PIHKA collectionin uusissa tiloissa Helsingin keskustassa. Yhdistetty työ- ja liiketila sijaitsee Korkeavuorenkadun ja Punanotkonkadun kulmassa, kartalla osoite on Punanotkonkatu 4.

Työpajan hinta on 320 € + materiaalit. Kurssin perushintaan sisältyy opetus, kahvi/tee ja välipala, yhteislounas, hyvä meininki ja valmiiden kenkien postitus. Materiaalimaksu on mallikohtainen, ja se maksetaan vasta kurssipäivänä:

  • Maiharit (Kauka) 70 €
  • Nilkkurit (Auri, Lari ja Sysi) 60 €
  • Sandaalit (Tuohi, Kiela, Valma ja Olga) 40 €

Kurssipäivän kesto on klo 9.30–18. Kenkäkurssille mahtuu kuusi henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat omasta kurssimaksustasi 10 % alennusta. Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Poista

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.