Helsinki – kenkäkurssi la 4.12.

150,00 320,00 

HUOM! Covid-19-viruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi olemme ottaneet ryhmäkoot huomioon kursseillamme.

PIHKA kenkäkurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan kengät omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä tai kengänteosta. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saat kestävät itse tehdyt kengät, joista on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

PIHKA kenkäkurssilla pääset valmistamaan itsellesi sopivat jalkineet ajattomasta PIHKA mallistosta. Kurssimallistomme koostuu sandaaleista (Tuohi, Kiela ja Valma), nilkkureista (Lari, Sysi ja Auri) ja maihareista (Kauka). Voit valita kenkiisi joko kapean tai leveän lestin.

Jalkineissa käytetään materiaalina varastoistamme löytyviä materiaaleja. Värin voit valita mistä tahansa jalkineen valmistukseen soveltuvasta nahasta. Pohjina käytetään kestäviä ja korjattavia kumipohjia. Värin lisäksi voit valita kenkiisi minkä tahansa mallistomme kumipohjan. Voit esimerkiksi yhdistää matalavartiseen nilkkuriin, Lariin, maiharipohjan kiilamaisen pohjan sijaan.

Yksipäiväisellä PIHKA kenkäkurssilla valmistetaan kengän päällineulokset nahan työstämiseen tarkoitetuilla ompelukoneella. Pohjien liimauksen ja liimojen kuivumisen jälkeen PIHKA collectionin suutari vielä viimeistelee kengät ja lähettää ne postitse kurssilaiselle.

Kurssi järjestetään PIHKA collectionin uusissa tiloissa Helsingin keskustassa. Yhdistetty työ- ja liiketila sijaitsee Korkeavuorenkadun ja Punanotkonkadun kulmassa, kartalla osoite on Punanotkonkatu 4.

Työpajan hinta on 320 € + materiaalit. Kurssin perushintaan sisältyy opetus, kahvi/tee, yhteislounas, hyvä meininki ja valmiiden kenkien postitus. Materiaalimaksu on mallikohtainen, ja se maksetaan vasta kurssipäivänä:

  • Maiharit (Kauka) 70 €
  • Nilkkurit (Auri, Lari ja Sysi) 60 €
  • Sandaalit (Tuohi, Kiela, Valma) 40 €

Kurssipäivän kesto on klo 9.30–18. Kenkäkurssille mahtuu neljä henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat omasta kurssimaksustasi 10 % alennusta. Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.