Uusi kurssi! Puukenkäkurssi la 4.6.

130,00 250,00 

HUOM! Covid-19-viruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi olemme ottaneet kursseillamme huomioon pienennetyt ryhmäkoot.

PIHKA puukenkäkurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan ajattomat puukengät omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saat laadukkaat itse tehdyt puukengät, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Puukengät ovat ihanan monikäyttöiset – ne sopivatniin erityisiin juhlahetkiin, mukaviksi työkengiksi kuin trendikkäiksi kesäkengiksikin!

PIHKA puukenkäkurssilla on valmistettavissa kaksi kaunista kenkämallia – harmonisen särmikäs Hetki ja moderni sirolinjainen Hehku. Voit itse valita, kumman parin valmistat ja missä värissä! Värejä voi myös yhdistellä rohkeasti oman mielensä mukaan.

Jalkineissa käytetään materiaalina varastoistamme löytyviä nahkoja. Värin voit valita mistä tahansa jalkineen valmistukseen soveltuvasta nahasta. Pohjana toimii Tallan kotimainen koivupohja, johon on lisätty kumi, joka tekee kengistä säänkestävämmät ja lisää pohjan pitoa ja käyttömukavuutta.

Kurssi järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Helsingin keskustassa. Yhdistetty työ- ja liiketila sijaitsee Korkeavuorenkadun ja Punanotkonkadun kulmassa, kartalla osoite on Punanotkonkatu 4.

Työpajan hinta on 250 €, joka sisältää laadukkaat materiaalit, lasin kuplivaa, sekä opetuksen ja hyvän meiningin.

PIHKA puukenkäkurssilla valmistetaan kengän päällineulokset  ja kengät menevät tämän jälkeen Tallan puukenkätehtaalle kiinnitettäväksi koivupohjaan.

Kurssin aikataulu on klo 11-15 ja kurssille mahtuu 6 henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat kurssimaksustasi 10 % alennusta. Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.