Uudistunut kenkäkurssi la 22.10.

200,00 490,00 

Ainutlaatuiset ja laadukkaat kengät – tule suunnittelemaan ja valmistamaan omasi!

PIHKA kenkäkurssilla pääset tutustumaan kengänvalmistuksen saloihin ja valmistamaan uniikit kengät omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan ilman minkäänlaista aikaisempaa kokemusta – opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saat yksilölliset itse tehdyt kengät, joista on sinulle iloa vuosiksi eteenpäin!

PIHKA kenkäkurssilla pääset valmistamaan itsellesi sopivat jalkineet uudistuneista PIHKA unisex kenkämalleista: LARI, SYSI ja KAUKA.

  • Kokovalikoima 35-46
  • Kapea tai leveä lestivaihtoehto
  • Kaksi laadukasta VIBRAM-pohjavaihtoehtoa: kiilapohja (musta tai valkoinen) tai maiharipohja (musta tai vaaleanruskea)
  • laaja valikoima erivärisiä nahkavaihtoehtoja

Yksipäiväisellä PIHKA kenkäkurssilla valmistetaan kengän päällineulokset, jonka jälkeen kengät lestitetään, pohjitetaan ja lähetetään kurssilaisille.

Työpajan hinta on 490 €. Hintaan sisältyy:

  • laadukkaat materiaalit
  • ammattitaitoinen opetus
  • yhteislounas ja kahvi/tee
  • valmiiden kenkien postitus
  • ikimuistoinen päivä mukavan tekemisen merkeissä!

Kurssipäivän kesto: klo 9.30–18
Paikka: PIHKA collection Punanotkonkatu 4, 00130 Helsinki

Kenkäkurssille mahtuu neljä henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat omasta kurssimaksustasi 10 % alennusta. Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kaksi viikkoa ennen kurssia.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia ja ne ommellaan vettähylkivällä Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilangalla, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän. Räätälöityjen laukkujen toimitusaika on noin 4-6 viikkoa.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta ja tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.