PAINT workshop la 15.4.

45,00 85,00 

”Painting is just another way of keeping a diary.” — Pablo Picasso

PAINT workshopissa valmistuu pieni vetoketjullinen kirjekuorilaukku, jota voit käyttää myös meikkipussina tai muuna bag-in-bag-laukkuna. Workshopin aikana pääset valmistelemaan laukun kappaleet oman näköiseksesi käsin maalaten.

Iltapäivän päätteeksi leikkaamasi ja maalaamasi kappaleet jäävät odottamaan sivusaumojen ja vetoketjun ompelua. Hoidamme laukkujen kokoonpanon maalauksien kuivuttua ja postitamme laukut osallistujille. Muistoksi workshopista saat kestävän itse tehdyn tuotteen, josta on sinulle iloa vuosiksi eteenpäin.

Workshopin hinta on 85 €. Hintaan sisältyy:

  • laadukas eurooppalainen nahka ja muut valmistusmateriaalit
  • ammattitaitoinen opetus
  • lasi kuplivaa
  • valmiin laukun postitus sekä
  • ikimuistoinen iltapäivä mukavan tekemisen äärellä!

Aika: klo 13—15
Paikka:
PIHKA collection, Punanotkonkatu 4, 00130 Helsinki

Workshopiin mahtuu 12 henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat kurssimaksustasi 10 % alennusta. Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko wokrshopin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi workshopissa, loppuosa maksetaan workshop-päivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kaksi viikkoa ennen workshopia.

Lähetämme vielä erillisen infokirjeen ilmoittautumisesi jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.