Lompakon­tekokurssi la 1.10.

80,00 150,00 

Käytännöllinen ja kaunis designlompakko – tule valmistamaan omasi lempivärissäsi!

PIHKA lompakontekokurssilla pääset tutustumaan nahkatuotteiden valmistuksen saloihin ja valmistamaan valitsemasi lompakon ammattitaitoisessa ohjauksessa ja rennossa tunnelmassa. Voit huoletta tulla mukaan ilman minkäänlaista aikaisempaa kokemusta – opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saat kestävän itse tehdyn lompakon mieleisessäsi mallissa ja värissä!

Lompakkokurssilla pääset valmistamaan mallistomme KUOHU kukkaron, nerokkaan PILKKO lompakon tai tilavan SALME lompakon, joka toimii myös pienenä clutch laukkuna.

  • laaja valikoima erivärisiä nahkavaihtoehtoja
  • laadukkaat metalliosat

Työpajan hinta on 150€. Hintaan sisältyy:

  • laadukas eurooppalainen nahka ja muut valmistusmateriaalit
  • ammattitaitoinen opetus
  • lasi kuplivaa
  • ikimuistoinen iltapäivä mukavan tekemisen merkeissä!

Kurssin kesto: klo 11-15
Paikka: PIHKA collection Punanotkonkatu 4, 00130 Helsinki

Lompakkokurssille omahtuu 6 henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat kurssimaksustasi 10 % alennusta. Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kaksi viikkoa ennen kurssia.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia ja ne ommellaan vettähylkivällä Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilangalla, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta ja tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.