Lempilaukkuworkshop la 18.3.

90,00 190,00 

Itse valmistettu laadukas nahkalaukku – tule mukaan mukavan tekemisen äärelle

PIHKA lempilaukkuworkshopissa pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan tulevan lempilaukkusi omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan ilman aikaisempaa ompelukokemusta – opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi workshopista saat kestävän itse tehdyn laukun, josta on sinulle iloa vuosiksi eteenpäin.

PIHKA lempilaukkuworkshopissa on valmistettavissa kaksi eri laukkumallia – olan yli vedettävä EFFI vyölaukku tai harmonisen kaunis LINA käsilaukku.

  • säädettävä olkahihna valmistettavissa itselle sopivan mittaiseksi
  • laaja valikoima erivärisiä nahkavaihtoehtoja
  • laadukkaat metalliosat

Workshopin hinta 190 €. Hintaan sisältyy:

  • laadukas eurooppalainen nahka ja muut valmistusmateriaalit
  • ammattitaitoinen opetus
  • lasi kuplivaa
  • ikimuistoinen päivä mukavan tekemisen merkeissä!

Aika: klo 11-15.30
Paikka:
PIHKA collection, Punanotkonkatu 4, 00130 Helsinki

Workshopiin mahtuu 6 henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat kurssimaksustasi 10 % alennusta. Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko wokrshopin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi workshopissa, loppuosa maksetaan workshop-päivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kaksi viikkoa ennen workshopia.

Lähetämme vielä erillisen infokirjeen ilmoittautumisesi jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.