Workshop omalle porukalle

Rento meininki ja jaettu kokemus ovat tärkeä osa workshopejamme. Varaa yksityisenä järjestettävä PIHKA workshop itsellesi ja ystävällesi tai vaikkapa omalle työporukallesi. PIHKA workshop on myös hauska ja mieleenpainuva lahja esimerkiksi pyöreitä vuosia täyttävälle.

Workshopeissamme pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan tuotteen ammattitaitoisessa ohjauksessa. Workshopeihimme voit tulla huoletta, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi workshoppäivästä saat itse valmistamasi designtuotteen, joka on valmis elämänmittaiselle matkalle.

Käytämme workshopeissamme laadukasta ja vastuullisesti tuotettua eurooppalaista nahkaa, mitä on saatavilla useissa eri väreissä. Nahka on monipuolinen, kestävä ja ajaton materiaali, joka ikääntyy kauniisti.

Workshopvalikoimaamme kuuluu kenkä-, lempilaukku- ja lompakkoworkshop, tai vaihtoehtoisesti voimme tehdä ehdotuksen muusta toiveisiinne sopivasta räätälöidystä workshopista.

Pyydä tarjous jättämällä alla olevaan palautelaatikkoon tiedot, minkä workshopin haluaisit järjestää, toiveesi workshopin ajankohdasta ja tiedot osallistujien määrästä. Sovittuamme ajankohdan workshopille, lähetämme laskun tai laskut sähköpostitse. Järjestämme yksityisiä workshopeja joustavasti arkena ja viikonloppuna muun workshoptarjontamme ohella.

Ota meihin yhteyttä, me palaamme pian asiaan!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.