DIY paketti SEILA reppuun

250,00 

PIHKA DIY reppu on ensimmäinen kotona valmistettavista laukuistamme! SEILA reppu on suunniteltu jokapäiväistä käyttöä varten ja on käsiesi kautta valmis elämän mittaiselle matkalle.

Ulkomuotoaan suurempi kaupunkireppu

Sirolinjaiseen reppuun mahtuu kaikki päivän aikana tarvitsemasi tärkeät tavarat. Pienen etutaskun ja ison sisätaskun ansiosta tavarasi pysyvät hyvässä järjestyksessä ja ovat nopeasti saatavillasi. Repun kansi kiinnittyy napakan magneettilukon ja nauhakiristyksen avulla. Repun olkahihnat on säädettävissä mitoillesi sopiviksi.

Iloa käsillä tehden

DIY repun valmistus ei vaadi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Mukana tulevassa kattavassa ja selkeässä ohjekirjassa on kuvalliset ohjeet repun valmistukseen. Aikaa repun tekoon kannattaa varata vaikka koko viikonlopuksi! Opit reppua tehdessä kahden neulan ompelutekniikan, naskalin käytön, solkien ja muiden metalliosien kiinnittämisen, sekä repun kaavanosien ja erilaisten saumarakenteiden salat.

DIY reppupaketin mukana tulee kaikki tarvittava kotona valmistettavaa designreppua varten. Paketti sisältää:

  • käsin leikatut ja PIHKA DIY handmade -merkityt nahat
  • naskalin ja pistelyalustan
  • suutarinneulat ja vahalankaa
  • hopeanväriset soljet ja muut metalliosat
  • step-by-step ohjekirjasen sekä pistelykartat.

Laukun sisämitat ovat 34 x 27 x 9 cm (K x L x S).

Vastuullisuus materiaalien perustana

Jokainen nahkavuota on oma yksilönsä – kukin nahkatuote on lähtökohtaisesti uniikki! Erilaiset pintakuviot ja -jäljet, kuten arvet, ovat nahalle ominaisia ja kuuluvat materiaalin luonteeseen. Myös käsin leikatut DIY repun osat ovat omia yksilöitään. Kappaleissa saattaa esiintyä alkuperäisiä nahan jälkiä, jotka eivät vaikuta tuotteen toiminnallisuuteen. Kaikki käyttämämme nahka tulee Euroopasta, ja on materiaalina karjatalouden sivutuote. Ajan myötä nahka patinoituu kauniisti ja on hyvin hoidettuna lähes ikuinen materiaali!

Suunnittele omasi

Valitse alla olevista vaihtoehdoista värit unelmiesi reppua varten. Voit sommitella värejä ottamalla kuvavalikosta löytyvästä viivapiirustuksesta kuvakaappauksen ja värittää sen puhelimesi värikynätoiminnolla. Ole rohkea ja suunnittele itsellesi oman näköisesi designreppu!

 

 
 
 
 
 
Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.