Saphir Creme Universelle hoitovoide 150ml

14,00 

Saphir Creme Universelle hoitovoide soveltuu kaikille pintanahoille. Mehiläisvahaa ja jojobaöljyä sisältävä voide puhdistaa ja hoitaa hellävaraisesti, tasoittaa kulumia ja naarmuja ja lisäksi suojaa nahkaa tulevaa käyttöä varten. Lisäksi voide jättää nahan pintaan kauniin kiillon. Levittämiseen voi käyttää esimerkiksi puuvillaliinaa. Kokeile hoitovoidetta aina ensin varovasti huomaamattomalle alueelle. Käy tämän jälkeen tuote läpi kevyesti pyörivin liikkein. Annetaan imeytyä ja pinta viimeistellään nahkaharjalla tai liinalla.

8 varastossa

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.

Kurkkaa myös nämä

Pihkassa
laatuun

Meidän mielestämme maailmaa voi parantaa hyvää tavoittelevalla liiketoiminnalla. Haluamme rakentaa parempaa design- ja käsityöalaa, sekä jättää samalla positiivisen kädenjäljen myös laajemmalle yhteiskunnassa. Me PIHKA collectionissa pyrimme siihen, että toimintamme hyödyt voittavat kirkkaasti sen haitat.

Vastuullisuutemme perusta on oivaltava suunnittelu ja pitkäjänteisyys. PIHKA collectionin toiminnassa laatu kulkee aina määrän edellä. PIHKA tuotteiden on tarkoitus kestää ja tuottaa iloa mahdollisimman kauan.

Lue lisää ajatuksistamme vastuullisuudesta

PIHKA synttärit! Yllätyslahja kaikkiin yli 100€ tilauksiin!