Saphir Cleaning Lotion – Nahanpuhdistusemulsio 125ml

14,00 

Saphir nahanpuhdistusemulsio on tehokas mutta hoitava puhdistusaine pintalian ja tummentumien poistoon. Sisältää karnaubavahaa, joka antaa suojaa ja kiiltoa. Puhdistusaineen levittämiseen sopii parhaiten pehmeä puuvillaliina. Kokeile puhdistusainetta aina ensin varovasti huomaamattomalle alueelle ennen koko tuotteen käsittelyä.

  1. Puhdista tuote irtoliasta pehmeällä harjalla tai kostealla liinalla
  2. Käy tämän jälkeen puhdistettava tuote läpi osio kerrallaan varovasti hangaten ja painetta lisäten, kunnes lika irtoaa. Pieni määrä emulsiota riittää. Vaihda aina liinasta puhdas pinta, kun lika alkaa irtoamaan ja lisää emulsiota. Käsittely toistetaan tarvittaessa.
  3. Anna imeytyä ja viimeistele pinta nahkaharjalla tai liinalla.

Valmistaja: Saphir
Koko: 125 ml
Valmistusmaa: Ranska

7 varastossa

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.

Pihkassa
laatuun

Meidän mielestämme maailmaa voi parantaa hyvää tavoittelevalla liiketoiminnalla. Haluamme rakentaa parempaa design- ja käsityöalaa, sekä jättää samalla positiivisen kädenjäljen myös laajemmalle yhteiskunnassa. Me PIHKA collectionissa pyrimme siihen, että toimintamme hyödyt voittavat kirkkaasti sen haitat.

Vastuullisuutemme perusta on oivaltava suunnittelu ja pitkäjänteisyys. PIHKA collectionin toiminnassa laatu kulkee aina määrän edellä. PIHKA tuotteiden on tarkoitus kestää ja tuottaa iloa mahdollisimman kauan.

Lue lisää ajatuksistamme vastuullisuudesta

Kotimaan postitoimitus 4,90€