RAUHA olkalaukku bright peach

370,00 

Luota tavarasi RAUHA laukun kannettavaksi. Tilava käsilaukku tuo tyyneyttä kiireiseen työelämään. Laukussa ei ole etu- tai takapuolta – voit itse päättää, pidätkö laukun tasku kohti kulkusuuntaa vai vartaloasi vasten. Laukku muuntautuu olkalaukusta kädessä kannettavaksi olkahihnan poistamalla. Laukussa on magneettilukollinen ulkotasku puhelimelle ja sisätasku huulipunalle ja muille pikkutavaroillesi.

  • kiiltävät hopean sävyiset metalliosat
  • vetoketjukiinnitys
  • magneettilukollinen ulkotasku ja pieni sisätasku
  • kantokahvat
  • laukku vuoritettu nahalla

Fiiliskuvat @tyttibeat

Mitat: korkeus 17,5 cm, pohjan leveys 24,5 cm ja syvyys 7 cm
Hihnat: Irrotettavan ja kahdella nepparilla säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm. Mikäli haluat tilata leveän olkahihnan lisäksi kapean olkahihnan, voit tilata sen erikseen täältä. Kantokahvojen pituus on 27 cm.
Materiaali: 100% naudannahka saksalaisen Richard Hoffmansin tehtaalta, Leather Working Group kultamitaliluokitus
Vuorin materiaali: 100% naudannahka italialaisen Mastrotton tehtaalta, Leather Working Group kultamitaliluokitus

    Avainlippu       Design from Finland

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.