Luonnonsieni

12,00 

Luonnon merisieni on kestävä, luonnostaan antibakteerinen ja biohajoava työväline erilaisiin puhdistustarkoituksiin. Luonnon merisientä voi käyttää kaikenlaisille pintanahoille – niin sileille kuin kuvioiduillekin – ja sillä voi monipuolisesti puhdistaa erilaisia nahkatuotteita: kengät, laukut, nahkatakit ja muut nahkavaatteet sekä erilaiset asusteet. Merisientä voi käyttää pikaiseen puhdistukseen pelkän veden kanssa tai puhdistusaineen kanssa perusteellisemmassa puhdistuksessa. Puhdistusaineistamme merisientä voi käyttää FAMACO puhdistusvaahdon tai Saphirin puhdistusvoiteen kanssa. Luonnon merisieni liukuu nahalla erityisen hyvin helpottaen puhdistusta.

Varasto loppu

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.