LINA olkalaukku hiekka

185,00 

LINA laukku on täydellinen valinta joka asun luottokaveriksi. Mukanasi laukussa kulkee kaikki olennainen: puhelin, lompakko, avaimet ja huulipuna. Laukun mukana tulee kaksi eri hihnaan, lyhyt kantokahva ja pitkä olkahihna.

  • kiiltävät hopean sävyiset metalliosat
  • vetoketjukiinnitys
  • kevyt ja vuorittamaton
  • mukana kaksi eri hihnaa

Mitat: n. 15 x 26 cm (K x L)
Olkahihna ja kantokahva: Hihnat ovat n. 1,3 cm leveät ja ne on valmistettu samasta nahasta laukun kanssa. Hihnat on irrotettavat, olkahihna myös säädettävä. Hihnan lyhin säädetty pituus 107 cm ja pisin 120 cm. Mikäli haluat tilata kapean olkahihnan lisäksi leveän tikatun olkahihnan, voit tilata sen erikseen täältä.
Materiaali: 100% naudannahka saksalaisen Richard Hoffmansin tehtaalta, Leather Working Group kultamitaliluokitus

    Avainlippu       Design from Finland

4 varastossa

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.