KIDE weekender konjakki

490,00 

TUOTE UUDISTUNUT! Laukkuun on lisätty tekstiilivuori, joka on vaikuttanut myös tuotteen hintaan.

Nahkainen KIDE weekender-laukku on täydellinen paljon matkustavalle reilun kokonsa vuoksi. Tilavaan viikonloppukassiin mahtuu hyvin muutamankin yön yli yöpymiseen tarvitsemasi tavarat. KIDE soveltuu myös tyylikkääksi työ- tai salikassiksi. Kulje töistä harrastuksiin aina yhtä viimeisteltynä! Laukun nahka on miellyttävän pehmeää ja kauniisti laskeutuvaa.

  • kiiltävät hopean sävyiset metalliosat
  • vetoketjukiinnitys
  • vetoketjullinen sisätasku laukun vuorissa
  • avoin ulkotasku
  • tekstiilivuori 100 % puuvillaa

Mitat: n. 32 x 40 cm (korkeus x yläreunan leveys), pohjan mitat: n. 34 x 24 cm (L x S)
Materiaali: pehmeä 100% naudannahka italialaisen Mastrotton tehtaalta, Leather Working Group kultamitaliluokitus. Tekstiilivuori 100% puuvillaa.

    Avainlippu       Design from Finland

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.