FAMACO suojasuihke

13,00 

Famacon vesipohjainen ja kaasuton suojasuihke sopii erinomaisesti käyttämämme pintanahan suojaukseen. Lisäksi samalla tuotteella voi suojata esimerkiksi mokkaa ja tekstiilejä. Lähes hajuteetonta suojasuihketta voi käyttää jopa sisätiloissa.

Käyttö:

  1. Harjaa suojattavasta tuotteesta pöly ja irtolika.
  2. Testaa suihke ensin huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi halutun lopputuloksen. Suihke saattaa aluksi tummentaa vaaleita sävyjä, mutta värin tulisi palautua normaaliksi.
  3. Ravista pulloa perusteellisesti ja suihkuta tasainen kerros noin 20 senttimetrin etäisyydeltä.
  4. Anna suihkeen imeytyä ja kuivua 12 tuntia ja tarkista materiaalin vedenpitävyys. Toista käsittely tarvittaessa – yleensä kaksi kerrosta tuo parhaan suojan.

Säännöllisessä käytössä oleville kengille suoja kannattaa uusia muutaman viikon välein, laukuille, laukkujen vuorille ja asusteille noin kuukauden välein.

Valmistaja: FAMACO
Koko: 150 ml
Valmistusmaa: Ranska

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.

Pihkassa
laatuun

Meidän mielestämme maailmaa voi parantaa hyvää tavoittelevalla liiketoiminnalla. Haluamme rakentaa parempaa design- ja käsityöalaa, sekä jättää samalla positiivisen kädenjäljen myös laajemmalle yhteiskunnassa. Me PIHKA collectionissa pyrimme siihen, että toimintamme hyödyt voittavat kirkkaasti sen haitat.

Vastuullisuutemme perusta on oivaltava suunnittelu ja pitkäjänteisyys. PIHKA collectionin toiminnassa laatu kulkee aina määrän edellä. PIHKA tuotteiden on tarkoitus kestää ja tuottaa iloa mahdollisimman kauan.

Lue lisää ajatuksistamme vastuullisuudesta

Kotimaan postitoimitus 4,90€