FAMACO puhdistuvaahto

12,00 

FAMACO Puhdistusvaahto sopii nahan, mokan, tekonahan ja tekstiilien puhdistukseen. Helppokäyttöinen vaahto leviää vaivattomasti suuremmillekin pinnoille ja pureutuu tehokkaasti pieniin yksityiskohtiin. Vesipohjainen ja kaasuton puhdistusvaahto sisältää pääosin luontaisia ainesosia.

Puhdistusvaahdon käyttöön paras työväline on luonnonsieni, jolla pääsee helposti käsiksi ahtaisiinkin paikkoihin. Pehmeä sieni myös nopeuttaa ja helpottaa levitystä. Vaahdon voi levittää myös puuvillaliinalla.

Käyttö:

  1. Harjaa pinnasta ensin irtolika.
  2. Kostuta luonnonsieni ja puristele siitä suurin osa vedestä pois; sienen tulisi jäädä vain kosteaksi.
  3. Annostele vaahtoa sienelle ja pyyhi puhdistettava pinta vaahdotetulla sienellä.
  4. Huuhtele sieni ja pyyhi vaahto pois – voit käyttää vaahdon pyyhkimiseen myös sienen toista puolta.
  5. Toista tarvittaessa ja anna kuivua huoneenlämmössä.

Valmistaja: FAMACO
Koko: 150 ml
Ainesosat: vesi, kasviperäiset puhdistusaineet, aloe vera
Valmistusmaa: Ranska

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.

Pihkassa
laatuun

Meidän mielestämme maailmaa voi parantaa hyvää tavoittelevalla liiketoiminnalla. Haluamme rakentaa parempaa design- ja käsityöalaa, sekä jättää samalla positiivisen kädenjäljen myös laajemmalle yhteiskunnassa. Me PIHKA collectionissa pyrimme siihen, että toimintamme hyödyt voittavat kirkkaasti sen haitat.

Vastuullisuutemme perusta on oivaltava suunnittelu ja pitkäjänteisyys. PIHKA collectionin toiminnassa laatu kulkee aina määrän edellä. PIHKA tuotteiden on tarkoitus kestää ja tuottaa iloa mahdollisimman kauan.

Lue lisää ajatuksistamme vastuullisuudesta

Kotimaan postitoimitus 4,90€