FAMACO nahanhoitoaine

17,00 

Laadukas nahanhoitoaine on tärkein aine kaikenlaisten nahkatuotteiden hoidossa, sillä nahka tarvitsee ennen kaikkea kosteutta pysyäkseen kauniina ja kestääkseen paremmin!

Famacon Precious Leather Lotion -nahanhoitoainetta voi käyttää monipuolisesti nahkalaukuille ja -kengille sekä muille nahkatuotteille. Hoitoaine ravitsee ja kosteuttaa nahkaa sekä tasoittaa nahan väriä, kulumia ja naarmuja. Hoitoaine tuo nahan pintaan myös kauniin himmeän kiillon ja kevyen suojan.

Precious Leather Lotion -nahanhoitoaine kuuluu Famacon korkealuokkaiseen 1931-sarjaan. Pääosin luonnollisista raaka-aineista koostuvan vesipohjaisen hoitoaineen pääraaka-aineita ovat mehiläisvaha, jojobaöljy ja seetripuuöljy.

Käyttö:

1. Puhdista hoidettava tuote ensin puhtaaksi kostealla luonnonsienellä tai liinalla. Käytä tarvittaessa puhdistusvaahtoa tai nahanpuhdistusemulsiota.
2. Annostele nahanhoitoainetta pieni määrä vaahtomuovisienen palalle tai pehmeälle puuvillaliinalle ja levitä pyörivin liikkein hoidettavalle tuotteelle. Levitys on yleensä helpoin tehdä sienellä, sillä sienellä pääsee näppärästi käsiksi ahtaisiin osiin ja pieniin yksityiskohtiin. Nahanhoitoainetta kannattaa aina käyttää mahdollisimman säästeliäästi – juuri sen verran, että se levittyy hoidettavalle pinnalle eikä jää kiiltelemään nahan pintaan.
3. Anna hoitoaineen imeytyä vähintään 10 minuuttia ja harjaa pinta kiiltäväksi. Laukkujen on hyvä antaa kuivua vähintään 30 min. Vaaleat nahat kannattaa suojata vielä suojasuihkeella.

Vinkki: Jos nahka on hyvin kuiva ja kulunut, kannattaa hoitoaineen antaa imeytyä yön yli ja toistaa käsittely.

Valmistaja: FAMACO
Koko: 100 ml
Ainesosat: vesi, lanoliini, mehiläisvaha, karnaubavaha, jojobaöljy, seetripuun eteerinen öljy
Valmistusmaa: Ranska

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.