EFFI vyölaukku musta

190,00 

TUOTE UUDISTUNUT! Laukkuun on lisätty tekstiilivuori, joka on vaikuttanut myös tuotteen hintaan.

Pehmeästä nahasta valmistettuun vyölaukkuun sujahtaa kaikki tärkeimmät: puhelin, lompakko ja avaimet ja tilaa jää vielä muulle tärkeälle mukana kuljetettavalle. Laukku on vuorittamaton, mikä takaa helpon huollettavuuden. Nepparikiinnityksen avulla hihnan pituutta voi säätää useaan eri mittaan, joten laukkua voi käyttää joko vartalon yli vedettynä tai vyötäröllä.

  • kiiltävät hopean sävyiset metalliosat
  • vetoketjukiinnitys
  • useita hihnan pituuden säätömahdollisuuksia neppareiden avulla
  • tekstiilivuori 100 % puuvillaa

Mitat: n. 11 x 23 x 9 cm (K x L x S)
Olkahihna: Molemmista päistä irrotettavan ja säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 3 cm, lyhin säädetty pituus n. 55 cm ja pisin n. 90 cm
Materiaali: pehmeä 100% naudannahka italialaisen Mastrotton tehtaalta, Leather Working Group kultamitaliluokitus. Tekstiilivuori 100% puuvillaa.

    Avainlippu       Design from Finland

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.