Ale!

DIY paketti SEILA reppuun

195,00 

PIHKA DIY reppu on ensimmäinen kotona valmistettavista laukuistamme! SEILA reppu on suunniteltu jokapäiväistä käyttöä varten ja on käsiesi kautta valmis elämän mittaiselle matkalle.

Ulkomuotoaan suurempi kaupunkireppu

Sirolinjaiseen reppuun mahtuu kaikki päivän aikana tarvitsemasi tärkeät tavarat. Pienen etutaskun ja ison sisätaskun ansiosta tavarasi pysyvät hyvässä järjestyksessä ja ovat nopeasti saatavillasi. Repun kansi kiinnittyy napakan magneettilukon ja nauhakiristyksen avulla. Repun olkahihnat on säädettävissä mitoillesi sopiviksi.

Iloa käsillä tehden

DIY repun valmistus ei vaadi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Mukana tulevassa kattavassa ja selkeässä ohjekirjassa on kuvalliset ohjeet repun valmistukseen. Aikaa repun tekoon kannattaa varata vaikka koko viikonlopuksi! Opit reppua tehdessä kahden neulan ompelutekniikan, naskalin käytön, solkien ja muiden metalliosien kiinnittämisen, sekä repun kaavanosien ja erilaisten saumarakenteiden salat.

DIY reppupaketin mukana tulee kaikki tarvittava kotona valmistettavaa designreppua varten. Paketti sisältää:

  • käsin leikatut ja PIHKA DIY handmade -merkityt nahat
  • naskalin ja pistelyalustan
  • suutarinneulat ja vahalankaa
  • hopeanväriset soljet ja muut metalliosat
  • step-by-step ohjekirjasen sekä pistelykartat.

Laukun sisämitat ovat 34 x 27 x 9 cm (K x L x S).

Vastuullisuus materiaalien perustana

Jokainen nahkavuota on oma yksilönsä – kukin nahkatuote on lähtökohtaisesti uniikki! Erilaiset pintakuviot ja -jäljet, kuten arvet, ovat nahalle ominaisia ja kuuluvat materiaalin luonteeseen. Myös käsin leikatut DIY repun osat ovat omia yksilöitään. Kappaleissa saattaa esiintyä alkuperäisiä nahan jälkiä, jotka eivät vaikuta tuotteen toiminnallisuuteen. Kaikki käyttämämme nahka tulee Euroopasta, ja on materiaalina karjatalouden sivutuote. Ajan myötä nahka patinoituu kauniisti ja on hyvin hoidettuna lähes ikuinen materiaali!

Suunnittele omasi

Valittavanasi on viisi ihanaa väriä – havu, vaaleanpunainen, sininen, musta ja konjakki (värivaihtoehdot näkyvillä kuvavalikoimassa). Lisäksi pääset valitsemaan reppuusi joko mustat tai vaaleat laadukkaasta Pohjoismaalaisesta kasviparkitusta valmistetut olkahihnat. Viimeisen silauksen antaa vielä ompelulangan väri.

Suunnittele itsellesi oman näköisesi designreppu ja uppoudu käsillä tekemisen koukuttavaan maailmaan!

 

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia ja ne ommellaan vettähylkivällä Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilangalla, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän. Räätälöityjen laukkujen toimitusaika on noin 4-6 viikkoa.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta ja tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.