Ale!

CODA olkalaukku sammal

102,00 

CODA laukku on litteä pikkulaukku ikimuistoisiin juhlahetkiin tai särmikkääksi arjen ilahduttajaksi. Nimi johdattelee musiikkitermistöön, coda – loppuosa. Pieni CODA laukku on suunniteltu kumppaniksi illan viimeisiin juhlaviin menoihin.

Laukku on mitoitettu sopivaksi tärkeille pikkutavaroillesi, jotka pysyvät hyvässä tallessa laadukkaan vetoketjukiinnityksen avulla. Kapea olkahihna on säädettävissä vartalosi mittoihin sopivaksi. Olkahihnan irrottamalla laukkusi muuntautuu juhlavaksi kirjekuorilaukuksi.

Jokainen CODA laukku on uniikki kankaan kuvioinnin ja kaavan asettelun ansioista. Kankaan graafinen harmonisuus mukailee laukun pehmeitä muotoja.

  • laadukas YKK:n metallivetoketju
  • nahkakiinnikkeet olkahihnaa varten
  • vuorittamaton

PIHKA x Johanna Gullichsen yhteistyömalliston laukuissa yhdistyvät  PIHKA collectionin tuttu muotokieli, Johanna Gullichsenin valloittava Doris-kangas sekä laadukas kotimainen käsityö. Laukuissa käytetty kangas kudotaan ja kaikki malliston laukut valmistetaan pientuotantona Suomessa.

Nahka: 100% naudannahka ruotsalaisen Elmo Sweden Ab:n tehtaalta
Tekstiili: Suomessa kudottu vahva, helppohoitoinen ja kulutusta erinomaisesti kestävä tekstiili 70% villaa, 30% polyesteria. Kuitu on peräisin sertifioidulta sveitsiläiseltä langanvalmistajalta
Mitat: n. 15 x 22 cm (K x L )
Olkahihna: Leveys 2 cm. Hihnan lyhin säädetty pituus 107 cm ja pisin 120 cm. Mikäli haluat tilata kapean olkahihnan lisäksi esimerkiksi leveän tikatun olkahihnan, voit tilata sen erikseen täältä.

1 varastossa

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.