AISA olkalaukku musta

399,00 

Moderni ja kaunislinjainen AISA on suunniteltu tyylikkääksi matkakumppaniksi jokapäiväiseen käyttöön. Ensisijaisen laadukkaasta nahasta valmistettu vuorittamaton ja muotokieleltään ajaton olkalaukku säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Soveltuu myös mainiosti salkkumaiseksi työlaukuksi, mihin sujahtaa näppärästi 13”tai 15″ tietokone. Kahden karbiinihaoilla kiinnittyvän olkahihnan ansiosta muunnat laukkusi juuri käyttöösi sopivaksi!

  • kiiltävät hopean sävyiset metalliosat
  • vetoketjukiinnitys
  • vetoketjullinen sivutasku
  • kaksi erimittaista, irroitettavaa olkahihnaa

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka
Olkahihnat: lyhyempi olkahihna leveys 3cm, pituus 55cm, pidempi olkahina leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm
Mitat: n. 37 x 30 x 9 cm (K x L x S)

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.

Kurkkaa myös nämä