AAPO reppu oliivi

379,00 

AAPO on täydellinen kaupunkireppu, jonka tilavuus yllättää käyttäjänsä. Tyylikäs reppu on valmistettu korkealuokkaisesta nahasta ja on helposti yhdisteltävissä erilaisiin asuihin. Reppu on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja 13”/15″ -tietokoneelle sopivaksi. Tarkista koneesi mitat, sillä suurin osa 15″ -tietokoneista mahtuu hyvin reppuun.  Reppu on vuorittamaton, mikä tekee siitä ihanan kevyen selässä! Repussa on vetoketjullinen etutasku sekä näppärä sisätasku pientavaroillesi.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka
Olkahihnat: säädettävät olkahihnat on valmistettu samasta naudannahasta kuin muu reppukin
Mitat: 
n. 37 x 30 x 9 cm (K x L x S)

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.

Kurkkaa myös nämä