AAPO reppu musta

395,00 

AAPO on täydellinen kaupunkireppu, jonka tilavuus yllättää käyttäjänsä. Tyylikäs reppu on valmistettu korkealuokkaisesta nahasta ja on helposti yhdisteltävissä erilaisiin asuihin. Reppu on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja 13”/15″ -tietokoneelle sopivaksi koneen mitoista riippuen. Reppu on vuorittamaton, mikä tekee siitä ihanan kevyen selässä! Repussa on vetoketjullinen etutasku sekä näppärä sisätasku pientavaroillesi.

  • kiiltävät hopean sävyiset metalliosat
  • vetoketjukiinnitys
  • vetoketjullinen ulkotasku
  • pieni sisätasku
  • kevyt ja vuorittamaton
  • kantokahva ja säädettävät olkahihnat

Olkahihnat: säädettävät olkahihnat on valmistettu samasta naudannahasta kuin muu reppukin
Mitat: 
n. 37 x 30 x 9 cm (K x L x S)
Materiaali: 100% naudannahka saksalaisen Richard Hoffmansin tehtaalta, Leather Working Group kultamitaliluokitus

    Avainlippu       Design from Finland

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.