VIRTA shopperi musta

349,00 398,00 

VIRTA on tyylikäs valinta työpäivään! Tilavassa shopperissa on kaksi sisätaskua, joista toinen on mitoitettu tablettitietokoneelle sopivaksi. Suuaukon vetoketju pitää tavarasi suojassa. VIRTA soveltuu erinomaisesti myös minimalistin viikonloppukassiksi. VIRTA shopperi kannattelee muotonsa jämäkän nahan ansiosta.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka
Mitat: n. 35 x 32 cm (korkeus x yläreunan leveys), pohjan mitat n. 23 x 16 cm (L x S)
Olkahihna: metallisilla hakalukoilla irrotettavan ja 3 cm levyisen olkahihnan lyhin säädetty pituus on 99 cm ja pisin 113 cm

Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.