JÄLKITOIMITUKSESSA – VILJA olkalaukku musta

299,00 

VILJA on uusi klassikko!  Suuaukon vetoketju pitää tavarasi suojassa. Laukku on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja 13”/15″ -tietokoneelle sopivaksi. Tarkista koneesi mitat, sillä osa 15″ -tietokoneista mahtuu hyvin reppuun. Olkalaukussa on sisätasku, joka on juuri sopivan kokoinen avaimille, lompakolle ja puhelimelle.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka, laukun kantimet ja säädettävä olkahihna on valmistettu kasviparkitusta naudannahasta
Mitat: n. 38 x 30 cm (korkeus x suuaukon leveys), pohjan mitat n. 27 x 8 cm (L x S)

Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.