Ale!

Varpu

219,00  80,00 

Huom! Muuttomyynnin yhteydessä myymme pois myös hajakokoja vanhoista kenkämalleistamme. Nykyään PIHKA jalkineet saa hankittua itselleen osallistumalla yksipäiväiselle PIHKA kenkäkurssilla. Kursseista lisätietoa löydät täältä. Varpu sandaalit eivät kuulu kurssilla valmistettavien jalkineiden mallistoon.

Tämä on tuote on kevyesti II-laatuinen. Kuvan sandaaleja on käytetty muun muassa muotinäytöksissä mallin jalkineina, joten nahan pinnassa on kevyitä käytönjälkiä. Tuotteen virhe ei näy verkkokaupan kuvissa. Verkosta ostettuna tuotteella on 14 vrk palautusoikeus.

Varpu-sandaalin punottu päällinen asettuu jalan ympärille mukavan tukevasti. Valmistusmateriaalina on käytetty laadukasta kasviparkittua nahkaa, joka taipuu ajan myötä täydellisesti omien jalkojesi mittojen mukaan. Sandaalit toimivat hyvin myös toimistokenkinä.

Varpu-sandaalien koron korkeus on 1 cm ja pohjan kulutuspintana on kumi. Pohjan valmistusmateriaalit ovat koostumukseltaan kulutusta kestäviä, mutta tunnultaan kevyen joustavia. Mukavan tuntuinen pohja pehmentää jokaisen askeleesi!

Materiaali: kasviparkkinahka
Pohja: kulutuspinta kumi

 
Poista

Postitoimitus: Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Laukkujen toimitus on 10€, myymälästä nouto 0€. Lompakoiden, avaimenperien, olkahihnojen ja korujen sekä muiden pientuotteiden toimitus on ilmainen.

Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.

Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.