Ale!

Aava

359,00  150,00 

Huom! Muuttomyynnin yhteydessä myymme pois myös hajakokoja vanhoista kenkämalleistamme. Nykyään PIHKA jalkineet saa hankittua itselleen osallistumalla yksipäiväiselle PIHKA kenkäkurssilla. Kursseista lisätietoa löydät täältä. Aava venykekengät eivät kuulu kurssilla valmistettavien jalkineiden mallistoon.

Aavat on valmistettu laadukkaasta eurooppalaisesta nahasta, joka taipuu ajan myötä täydellisesti omien jalkojesi mittojen mukaan. Pohjat ovat kulutusta erittäin hyvin kestävät Vibramin pohjat.

Useimmista jalkinerakenteista poiketen PIHKA collectionin käyttämä tekniikka mahdollistaa kenkien uudelleenpohjauksen, jonka ansiosta sinun ei tarvitse luopua rakkaista, jalkojesi muotoihin mukautuneista kengistäsi.

Materiaali: eurooppalainen naudannahka
Pohja: kulutuspinta Vibramin kuvioitu musta maiharipohja

 
Poista

Postitoimitus: Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Laukkujen toimitus on 10€, myymälästä nouto 0€. Lompakoiden, avaimenperien, olkahihnojen ja korujen sekä muiden pientuotteiden toimitus on ilmainen.

Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.

Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.