Brändilähettiläät

Oletko pihkassa laatuun?

TULE PIHKA COLLECTIONIN BRÄNDILÄHETTILÄÄKSI

Suutarikisälli Maisa, ekonomi Sofia ja jalkinemuotoilija Roosa hakevat nyt tiimiinsä vahvistusta rekrytoimalla brändilähettiläitä, jotka sen lisäksi, että rakastavat suomalaista käsityöperinnettä, myös unelmoivat työstä kestävän muodin parissa.

PIHKA collectionin täysin kotimaisen valmistuksen ja suunnittelun ydin toteutuu Tampereen Kehräsaaressa. Käsityövaltaisessa valmistusprosessissa ovat tärkeänä apuna tarkkaan valitut kotimaiset alihankkijat. Takeena tuotteiden ja palveluiden kotimaisuudesta PIHKAlle on myönnetty Avainlippu- ja Design From Finland -merkkien käyttöoikeudet.

Kiinnostaisiko sinua tehdä töitä yhdessä Maisan, Roosan ja Sofian kanssa? Nyt siihen olisi oiva mahdollisuus:

UUDENLAINEN TYÖ JA URA SUOMALAISEN KÄSITYÖN JA KESTÄVÄN MUODIN PARISSA

PIHKA collection on vuonna 2013 perustettu suomalainen designbrändi Tampereelta, joka valmistaa asusteita, laukkuja sekä kenkiä. PIHKA kehittää yritystoimintaansa ja tuotteidensa saatavuutta jatkuvasti. Näin yhä useammat laatua ja lähituotantoa arvostavat asiakkaat pääsevät nauttimaan monipuolisista mahdollisuuksista, joihin nahka taipuu PIHKAn osaavissa käsissä. Viimeisimpänä olemme kehittäneet uuden jakelutiemallin, jonka pilottiin haemme nyt 5 – 10 brändilähettilästä. Tehtävänä on sekä edustaa että myydä PIHKA collectionin tuotteita itsenäisesti. Jakelutiemallimme yhdistää sekä digitaalisen että henkilökohtaisen myynnin.

Tämä työ voisi kiinnostaa sinua, mikäli:

  • Haluat olla edistämässä suomalaista muotoilua ja paikallista käsityötä
  • Olet joko kiinnostunut itsesi työllistämisestä muodin parissa tai kokonaan uudesta urasta muodin maailmassa
  • Haluat edistää vastuullista kuluttamista
  • Olet sosiaalisesti aktiivinen

Kiinnostuitko?

Voit kysyä meiltä lisää ohjelmasta (sofia@pihkacollection.fi).

 

Maisa, Sofia ja Roosa hakevat tiimiinsä vahvistusta rekrytoimalla brändilähettiläitä, jotka sen lisäksi, että rakastavat suomalaista käsityöperinnettä, myös unelmoivat työstä kestävän muodin parissa.