PIHKA kurssit & DIY

Osallistu PIHKA kurssille tai valmista unelmien reppu kotonasi PIHKA DIY -reppupaketin avulla! Pääset valmistamaan laadukkaan nahkalaukun tai -kengät omin käsin – osaavassa ohjauksessamme onnistut.

PIHKA kurssilla teet itse uuden lempilaukkusi tai kengät, joita et haluaisi riisua koskaan. Itse tehty designtuote on vastuullista valmistusta parhaimmillaan! Kursseillamme pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan kengät tai laukun ammattitaitoisessa ohjauksessa, rennossa tunnelmassa. PIHKA kurssilla itse valmistamasi designtuote on takuulla personoitu sinun näköiseksi.

PIHKA DIY -paketin avulla pääset suunnittelemaan valmistamaan upean design-tuotteen sen sijaan siellä, missä se sinulle parhaiten sopii. Ensimmäinen DIY-tuotteemme on kaunis SEILA reppu.  Paketin mukana tulevassa kattavassa ja selkeässä ohjekirjassa on kuvalliset ohjeet repun valmistukseen.

Käytämme työpajoissamme ja DIY-reppupaketissa laadukasta ja vastuullisesti tuotettua nahkaa. Käytössäsi on eurooppalaista naudannahkaa useissa eri väreissä. Nahka on monipuolinen, kestävä ja ajaton materiaali, joka ikääntyy kauniisti. Saat meiltä myös nahanhoito-ohjeita, joiden avulla voit huoltaa ihan kaikkia nahkaisia luottoesineitäsi.