PIHKA pikkulaukkukurssi

PIHKA pikkulaukkukurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan laukun omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saat kestävän itse tehdyn pikkulaukun, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

PIHKA pikkulaukkukurssilla on valmistettavissa kaksi eri käsilaukkua – kirjekuorimallinen Agata ja kiikarilaukusta inspiraationsa saanut Kielo. Voit itse valita, kumman laukun valmistat!

Laukut ovat malleiltaan ja mitoiltaan sekä arkeen että juhlaan sopivia. Litteän kirjekuorilaukun Agatan mitat ovat (korkeus ja leveys) noin 15×25 cm, ja pyöreäpohjaisen Kielon (korkeus, leveys ja syvyys) noin 18x20x7 cm.Voit molemmissa laukuissa valmistaa olkahihnan itsellesi sopivan mittaisiksi.

Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Valmistukseen käytetään varastoistamme löytyviä ruotsalaisia kasviparkittuja nahkoja, joista valittavina väreinä ovat nude, keskiruskea tai musta.

Pikkulaukkukurssit järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Tampereen keskustassa, Kehräsaaressa, sekä helmikuusta 2020 alkaen Helsingissä PIHKA collectionin uusissa työtiloissa Korkeavuorenkatu 4:ssä. Näet kurssin pitopaikan jokaisen kurssin tuotetekstissä verkkokaupassa.

Työpajan hinta 170 € sisältää laadukkaan pohjoismaisen kasviparkitun nahan ja muut valmistusmateriaalit, lasin kuplivaa ja pikkuherkkuja, sekä opetuksen ja hyvän meiningin.

Kurssipäivän kesto on klo 11–15.

Pikkulaukkukurssille mahtuu 7-10 henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat kurssimaksustasi 10 % alennusta. 

Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!