PIHKA pikkulaukkukurssi

PIHKA pikkulaukkukurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan laukun omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saat kestävän itse tehdyn pikkulaukun, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

PIHKA pikkulaukkukurssilla voit valita laukkusi mallin kahdesta eri vaihtoehdosta: valmista joko kirjekuorimallinen Agata tai kiikarilaukusta inspiraationsa saanut Kielo.

Laukut ovat malleiltaan ja mitoiltaan sekä arkeen että juhlaan sopivia. Litteän kirjekuorilaukun, Agatan, mitat ovat noin 15×25 cm (korkeus ja leveys), ja pyöreäpohjaisen Kielon noin 18x20x7 cm (korkeus, leveys ja syvyys). Molemmissa laukuissa voit valmistaa olkahihnan itsellesi sopivan mittaiseksi.

Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Valmistukseen käytetään ruotsalaisia kasviparkittuja nahkoja, värivaihtoehtoina nude, keskiruskea ja musta.

Pikkulaukkukurssit järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Tampereen keskustassa, Kehräsaaressa, tai Helsingissä Punanotkonkatu 4:ssä. Kurssin pitopaikka ilmoitetaan erikseen.

Työpajan hinta 170 € sisältää laadukkaan pohjoismaisen kasviparkitun nahan ja muut valmistusmateriaalit, lasin kuplivaa ja pikkuherkkuja sekä opetuksen ja hyvän meiningin.

Kurssipäivän kesto on klo 11–15.

Pikkulaukkukurssille mahtuu 7–10 henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat kurssimaksustasi 10 % alennusta.

Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!