PIHKA laukkukurssi

PIHKA laukkukurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan laukun omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saat kestävän itse tehdyn laukun, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

PIHKA laukkukurssilla yksi laukun kaava muuttuu kolmeksi erilaiseksi laukuksi: repuksi, olkalaukuksi tai shopperiksi. Voit itse valita, minkä mallin valmistat!

Laukku on mitoiltaan tilava ja jokapäiväiseen käyttöön soveltuva. Laukun mitat ovat noin 40x35x10 cm (korkeus, leveys ja syvyys). Hihnat voit valmistaa itsellesi sopivan mittaisiksi. Voit halutessasi ommellaan laukkuun myös sisätaskun.

Laukun valmistukseen käytetään varastoistamme löytyviä nahkoja. Värin voit valita mistä tahansa laukun valmistukseen soveltuvasta nahasta. Olkahihnoihin käytetään kasviparkittua nahkaa, aivan kuten PIHKA malliston muissakin laukuissa.

Kurssi järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Helsingin keskustassa. Yhdistetty työ- ja liiketila sijaitsee Designmuseon vieressä Korkeavuorenkadun ja Punanotkonkadun kulmassa, kartalla osoite on Punanotkonkatu 4.

Työpajan hinta 290 € sisältää laadukkaan nahan ja muut valmistusmateriaalit, yhteislounaan, opetuksen ja hyvän meiningin.

Kurssipäivän kesto on klo 10–16.30.

Laukkukurssille mahtuu kuusi henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat omasta kurssimaksustasi 10 % alennusta.

Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!