Kuulumisia

Unelmaduunarit

Heei, kuunnelkaaa tyypit tämä! Unelmaduunareiden Hanne Valtari haastatteli meidän Roosaa hetki ennen pikkulaukkukurssia. Luvassa puhetta kestävistä tuotteista ja itse tekemisen mahtavuudesta. Joko olette osallistuneet meidän kursseille?

PIHKA 6 V!

Tämä on kutsu juhliin!

PIHKA collection täyttää kuusi vuotta. Ihan mahtavaa!

Tule kanssamme nauttimaan kuohuvasta juhlajuomasta, herkuista ja erikoisalennuksista. Mallistovärikarttaamme on myös päivitetty uudella värillä, ihaillaan sitäkin yhdessä. Synttäripartyt pidetään Kehräsaaren PIHKA myymälässä pe 24.5. klo 15-19.

Juhlaviikolla pidämme neljää tuotetta -15% alennuksessa kutakin päivän kerrallaan. Alennetut tuotteet ovat omia suosikkejamme – kukin pihkalainen pääsee vuorollaan esittelemään oman suosikkinsa. Ensimmäinen alennuspäivä on torstai 23.5. ja viimeinen sunnuntai 26.5.2019. Tuotteet ovat alennuksessa PIHKA kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa osoitteessa https://www.pihkacollection.fi/tuotekategoria/laukut/

Ensimmäisenä suosikkituotteensa esittelee Roosa –
To 23.5. pidämme Aapo repun -15% alennuksessa 

Juhlapäivänä perjantaina on Miian vuoro –
Pe 24.5. saat pienen Armi olkalaukun -15% alennuksella

Lauantaina on Sofian vuoro esitellä oma suosikkinsa –
La 25.5. -15% alessa on Vieno olkalaukku

Esittelykierros päättyy Maisaan ja hänen ykköslaukkuunsa!
Su 26.5. saat Kide weekenderin -15% alennuksella

Lämpimästi tervetuloa mukaan juhlaan. Kaveritkin ovat tervetulleita!

Roosa, Sofia, Maisa & Miia

Yksi kaikkien puolesta

Uudella laukkukurssilla yksi laukun kaava muuttuu kolmeksi erilaiseksi laukuksi: repuksi, olkalaukuksi tai shopperiksi. Voit itse valita, minkä mallin haluat valmistaa!

PIHKA kursseilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan kurssimallistostamme valitsemasi tuotteen ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi kurssipäivästä saat itse valmistamasi kestävän tuotteen, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Lämmin suositus, kurssilla tavataan!

Waste not – Pihkassa nahkaan

Käykääpä tutustumassa Jyväskylässä Suomen Käsityön Museossa meidän ikkunagalleriaan, Waste not – Pihkassa nahkaan. Näyttelyn idea on tullut hävikkinahasta, jonka syntymistä meillä tietenkin pyritään välttämään mahdollisimman hyvin. Waste not – Pihkassa nahkaan on esillä 15.3.-19.5.2019.

Tässä vielä linkki museon sivuille.

Haluaisitko PIHKA laukun toivevärissä?

Ensi viikolla puhutaan PIHKA räätälöinneistä! Ja siitä, että saat väripersonoinnit koko tulevan viikon VELOITUKSETTA!

Tiesithän, että saat tilattua PIHKA laukkuja myös toiveväreissä? Esimerkkinä tässä on Virta shopperi, josta valmismalliston puitteissa tarjotaan paria klassikkoväriä. Voit kuitenkin tilata laukun vaikka kirkkaan punaisena! Väripersonointien normaali lisähinta on 40€, mutta tämän viikon ajan saat laukun toivevärissä veloituksetta.

Siis väripersonoinnit 25.2.-3.3. veloituksetta! Räätälöinneissä ole yhteydessä info(a)pihkacollection.fi tai tule käymään liikkeessämme Tampereen Kehräsaaressa ti-pe 11-18 & la 11-15.

PIHKA on the road!

Allan näet tämän kevään kiertueaikataulun PIHKA pikkulaukkukurssien osalta. Joko olet varannut oman paikkasi? Osa workshopeista on jo loppuunmyyty!

23.3. Vaasa, Taitokeskus – LOPPUUNMYYTY
30.3. Seinäjoki, Kaarakan Taitokeskus – LOPPUUNMYYTY
5.4. Turku, PUF Design Market
12.4. Helsinki, MadeBy Helsinki
26.4. Jyväskylä, Suomen Käsityön Museo
10.5. Helsinki, Mesta Coworking

Tässä oikotie kurssisivuille.

PIHKA ystävämyynti

Vän, friend, sõber.. YSTÄVÄ!

Tänään on 14.2. ja ystävänpäivä. Me Pihkassa halutaan tarjota aina parasta ystävillemme! Tänä vuonna hemmottelemme PIHKA ystäviä viikon mittaisella kampanjalla, jonka aikana tarjoamme erikoisalennuksia poistuvista kausiväreistä PIHKA kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa, katamme karkkipöydän kavereille ja osallistumme DesignOnTampereen DOT-kartta 2019 julkaisuun.

Ystävämyynti-viikon aikataulu:

  • 9.-16.2. kaikki normaalihintaiset tuotteet -15% ja erikoisalennustuotteet vähintään -30% PIHKA kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa
  • käytä verkkokaupan normaalihintaisiin tuotteisiin koodia: ystävämyynti2019
  • to 14.2. karkkipöytä PIHKA kivijalkamyymälässä
  • la 16.2. DesignOnTampereen DOT-kartan 2019 julkaisu

Pysykää kyydissä, ystävät!

Oletko PIHKASSA?

Tulkaa tulevan viikon perjantaina kuulemaan meidän PIHKASSA-ohjelmasta ja brändilähettilyydestä. Tapahtuma on noin tunnin mittainen infopläjäys. Ohjelmasta kiinnostuneet pääsevät samana iltana tutustumaan myös meidän lähettiläsporukkaan koulutustilaisuuden merkeissä. Tervetuloa siis meidän kivijalkaan Tampereen Kehräsaareen pe 8.2. klo 16.30! 💛

Ilmoittaudu mukaan facebook-tapahtumassa. Nähdään!

 

PIHKAn tonttutyöpaja

Tiptap! Joulu tulee ja tontut aktivoituu.

PIHKAn non-stop tonttutyöpajassa valmistetaan pukinkonttiin tai itselle jouluiloksi nahkaisia kuusenkoristeita. Työpaja on ilmainen, joten kaikki joulutontut kipkap-tiptap yhdessä kokeilemaan nahan työstämistä! Kutsukaa mukaan kaverinnekin.

Tarjolla jouluista tonttutunnelmaa ja glögiä!

Työpaja järjestetään kivijalkaliikkeessämme pe 14.12.2018 klo 15-18. Liikkeeseen on esteetön kulku.

Tervetuloa!

OLETKO PIHKASSA LAATUUN?

TULE PIHKA COLLECTIONIN BRÄNDILÄHETTILÄÄKSI

Etsimme tiimiimme vahvistusta rekrytoimalla brändilähettiläitä, jotka sen lisäksi, että rakastavat suomalaista käsityöperinnettä, myös unelmoivat työstä kestävän muodin parissa.

Tämä työ voisi kiinnostaa sinua, mikäli:

  • Haluat olla edistämässä suomalaista muotoilua ja paikallista käsityötä
  • Olet joko kiinnostunut itsesi työllistämisestä muodin parissa tai kokonaan uudesta urasta muodin maailmassa
  • Haluat edistää vastuullista kuluttamista
  • Olet sosiaalisesti aktiivinen

Kiinnostuitko?

Järjestämme kaikille halukkaille ohjelmaan tutustumisen perjantaina 9.11. klo 17 – 20 PIHKAn kivijalkamyymälässä osoitteessa Kehräsaari A, Tampere. Käymme läpi tapahtumassa läpi tuotevalikoimamme ja perusasiat ohjelmasta.

Löydät lisätietoja täältä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Perjantaiterveisin
Roosa, Maisa ja Sofia

Osallistu PIHKAn syysjuhliin

Me PIHKAssa ajateltiin, että olkoon syksy sateinen tai aurinkoinen, juhlat on aina paikallaan!

Syyskuussa valtasimme Vermon raviradan kisakatsomon, ja taltioimme kuviimme upealla tavalla pehmeän nahan ja katsomon kuluneiden muovituolien kontrastin. Saimme kuvia varten käyttöömme Arelan pehmeät villavaatteet.

Haluammekin toivottaa teidät fiilistelemään syysvärejä ja ihastuttavia Vermo-mallistokuvia kanssamme tämän viikon perjantaina 2.11. klo 15-19.

Juhlapöydässä syksyisten tuoteväriemme lisäksi on kakkua a’la Sanna’s Salad Bar ja kukkia a’la Kukkakauppa Hohto.

Tarjoamme kaikista kivijalkaliikkeemme normaalihintaisista tuotteista illan ajan -15 %. Verkossa alennus on voimassa pe-su 2.-4.11.

Lämpimästi tervetuloa kaikki PIHKAn vanhat ja uudet ystävät!

Roosa, Sofia, Maisa ja Miia

PIHKA Sample sale

Tervetuloa PIHKAn Sample sale -tapahtumaan!

Varastoihimme pääsee kertymään aina aika ajoin malliston yksittäisiä aarteita ja valikoimasta poistuvia tuotteita. Taas on aika tehdä tilaa uudelle. Tule siis hakemaan oma uniikki PIHKA-tuotteesi tämän viikon perjantaina 19.10. klo 11-18.

Liikkeemme sijaitsee Tampereen Kehräsaaressa sisäpihalla katutasossa. Tiloihimme on esteetön kulku.

Perjantaina nähdään!

Nippu-työpaja TADA-viikolla

Tampereen design- ja arkkitehtuuriviikko eli TADA-viikko on pian taas täällä! Ja PIHKA on totutusti mukana tohinoissa.

Tänä vuonna meidän oma tapahtuma, Nippu-työpaja, järjestetään pe 31.8 klo 15-18. Kaikille avoimessa ja ilmaisessa iltamassa pääsee valmistamaan itselleen nahkaisen johtojenjärjestelijän, eli Nipun!

Tapahtumapaikkana on tietenkin meidän oma kivijalkamyymälä Kehräsaaressa. Liikkeeseemme on esteetön kulku.

Tervetuloa niputtamaan!

Kivijalkamyymälä suljettu ti 21.8.

Pidämme poikkeuksellisesti kivijalkamyymälämme suljettuna tiistaina 21.8. Kehräsaaressa tehtävän putkiremontin vuoksi. Avaamme jälleen normaalisti keskiviikkona 22.8. klo 11. Tervetuloa!

PIHKA lomailee

Ihanaa, ilmoja on pidellyt!

Pidämme kivijalkaliikkeemme suljettuna juhannuksesta 22.6-2.7.2018. Avaamme ovemme jälleen normaalisti tiistaina 3.7. klo 11. Tervetuloa!

Rauhallista juhannusta!

ME OLLAAN JO VIIS VEE!

Olet tervetullut juhlistamaan viisivuotista taivaltamme kivijalkaliikkeeseemme pe 18.5. klo 16-20. Juhlapöydässä tarjolla kuplivaa, makeaa purtavaa ja aletuotteita.

Pidämme koko päivän ajan (18.5.2018) kaikki mallistomme tuotteet -15 % verkossa ja kivijalassa. Käytä verkossa koodia: pihka5v. Alennus ei koske kurssi-ilmoittautumisia.

Juhlatuulella jaamme ostoksia tekeville myös pienen yllätyslahjan!

Tervetuloa nostamaan maljaa kansamme!

Terveisin
Roosa, Sofia, Maisa ja Miia

Vie äiti elokuviin!

PIHKA collection haluaa helliä äitejä leffaillalla. Saat kaikista yli 150 euron ostoksista kaksi leffalippua – yhden sinulle, yhden äidillesi!

Kampanja on voimassa äitienpäivään asti (4.-13.5.2018) kivijalkamyymälässämme ja verkkokaupassamme.

Käytä verkkokaupassa koodia: leffaan2018, ja sujautamme leffaliput tilauksesi mukaan. Tässä oikotie ostoksille: https://www.pihkacollection.fi/verkkokauppa/

Kampanja ei koske kurssi-ilmoittautumisia.

Onnea äitikullat!

Taito-palkinto 2018 PIHKAan!

Loistavia uutisia!

Meille myönnettiin juuri Taitoliiton  Taito-palkinto 2018! Aivan järjetön kiitollisuuden tunne.

Taitoliiton verkossa kerrotaan näin:

Taitoliitto jakaa joka toinen vuosi valtakunnallisen Taito-palkinnon, joka on merkittävin kotimainen käsityöyrittäjyyden tunnustuspalkinto. Palkinnon suuruus on 6000 euroa ja sen lahjoittaa LähiTapiola. Palkintoesityksen tekeminen on mahdollista kenelle tahansa ja palkinnon saajaksi esitettiin 23 erilaista käsityöalan yritystä ja toimijaa eri puolilta Suomea. Mukana oli erilaisia yrityksiä, hyvin pieniä yhden hengen yrityksiä ja useita henkilöitä työllistäviä yrityksiä. Voittajan valitsi Taitoliiton nimeämä palkintoraati. Tänä vuonna LähiTapiola lahjoitti valtakunnallisen Taito-palkinnon lisäksi kaksi 2000 € arvoista kunniamainintapalkintoa.

Tästä tunnustuksesta vähän höynähtäneinä laitettiin verkkokaupan laukut ja pientuotteet -20% aleen 17.4. asti. Käytä kaupassa koodia: taito2018.

Kiitos aivan kaikille! 💛

Von Wright -innovaatio PIHKAan!

Mahtavia uutisia!

Toimintamme on saanut sylikaupalla myönteistä huomiota hyvin lyhyellä ajanjaksolla.

Viime vuoden lopulla PIHKA collection valittiin Tampereen Käsityö- ja Teollisuusyhdistyksen toimesta Vuoden yrittäjäksi 2017, ja vasta tänään meidät valittiin toiseksi Von Wright -innovaatiopalkinnon saajaksi!

Toinen sija toi meille 5000 euron palkintosumman, joka juhlallisesti luovutettiin Suomen Yrittäjien koulutusjohdon foorumissa Helsingin Kulttuuritehdas Korjaamolla.

Olemme molemmista tunnustuksista hyvin otettuja ja kiitollisia! Tuntuu uskomattoman hienolta toimia käsityöyrittäjinä ja alan eteenpäin viejinä Suomessa.

Innovaatiopalkinnon ensimmäinen sija meni niin ikään tamperelaiselle designmerkille, puisia silmälasikehyksiä valmistavalle KraaKraalle.

Von Wright -innovaatiopalkinto ei välttämättä ole suurelle yleisölle tuttu, siksipä lyhyt tietoisku siihen liittyen.

”Suomen käsityöalan isäksi mielletyn huonekalutehtailijan Viktor Julius von Wrightin (1856–1934) nimeä kantava Von Wright -innovaatiopalkinto jaettiin 8.2.2018. Palkintosumma 15 000 euroa päädyttiin jakamaan kahden käsityövaltaisesti toimivan yrityksen kesken.

Palkinnon myönsi von Wright -ritaristo, joka toimii käsityöyrittäjien ammatillista osaamista edistävän Mestarikilta ry:n yhteydessä. Kertaluontoisella innovaatiopalkinnollaan ritaristo halusi huomioida kädentaitoalojen kehittymistä 100-vuotiaassa Suomessa sekä von Wrightin merkitystä koko alan kehitykselle.”

Muista ystävää!

Omille luottotyypeille haluaa antaa ainoastaan parasta! Siksi suosittelemmikin tarttumaan ystävänpäivätarjoukseemme.

Hyvän ystävän kunniaksi verkkokaupassamme kaikki malliston laukut 5.-15.2. -15%. Saat alennuksen käyttämällä koodia: ystävä.