Kuulumisia

Pihka Helsinki Design Weekillä

Hoi Helsinki, huomenna se alkaa – pohjoismaiden suurin design-festivaali Helsinki Design Week! Ja mehän tietenkin ollaan kiinteästi mukana.

Tulevana viikonloppuna löydät meidät Kaapelitehtaalta Design Marketista. Kyseessä on siis tapahtuma, joka kokoaa yhteen yli 180 designbrändiä yhden katon alle viikonlopun ajaksi la-su 9.-10.9. Molempina päivinä ovet ovat auki klo 11-18. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Meidät löytää Kaapelitehtaan Valssaamosta, ja puikoissa on tällä kertaa Roosa ja meidän uusin tulokas Miia.

Järjestämme viikon aikana myös kaksi omaa tapahtumaa yhteistyössä ekologisen muodin kivijalkaliike Nudgen kanssa.


Tuomme Nudgeen kaksi yksipäiväistä laukkukurssia, joilla valmistetaan käsin ommellen Agata-laukku meidän mallistosta. Ei haittaa, vaikka et olisi aikaisemmin työstänyt nahkaa tai tehnyt käsitöitä, me luvataan auttaa ihan kaikissa vaiheissa!

Yksipäiväiset kurssit järjestetään
pe 15.9. klo 17.30-21.30 tai
la 16.9. klo 9.30-13.30.

Päivitellään näistä pitkin viikkoa myös meidän somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa, joten kannattaa seurata niitäkin.

Kivijalka-ilta

TADA-viikko alkaa lähestyä loppuaan. Upea määrä tasokkaita tapahtumia ollut tänä vuonna ohjelmassa. Toivottavasti olette päässeet käymään mahdollisimman monessa tapahtumassa!

Huomenna perjantaina 1.9. vietetään Kivijalka-iltaa. Osa DOT-karttaliikkeistä pitää liikkeidensä ovia pidennetysti auki klo 20 asti. Meillä ilta huipentuu 100 € lahjakortin arvontaan, johon kaikki liikkeessämme päivän mittaan vierailleet saavat osallistua. Onnekas voittaja voi käyttää lahjakortin mihin tahansa Pihkan palveluun, joten KANNATTAA osallistua!

Tervetuloa siis Kehräsaareen kivijalkaliikkeeseemme huomenna klo 11-20!

TADA-viikolla tapahtuu

TADA-viikko on jo hyvässä vauhdissa!

Eilisellä Designtorilla oli ruuhkaa heti torin avaamisesta lähtien, ja tunnelma oli loistava. Kiitos kuuluu teille ihanille torivierailijoille ja DesignOnTampereen superporukalle!

Meidät löytää TADA-viikon aikana virallisesti vielä kahdesta tapahtumasta – Metsossa järjestettävästä TADA goes Metso Muotoilutarinoita-iltapäivästä ja keskustan kiinnostavimpien liikkeiden Kivijalka-illasta.

Muotoilutarinoita-iltapäivään on kutsuttu paikallisia muotoilijoita kertomaan työstään ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Puhetta on muun muassa muotoilijan vuosikellosta ja kiertotaloudesta. Meiltä osallistuu Muotoilupäivään keskustelijana Roosa.

Tilaisuus pidetään pääkirjasto Metson Lehmus-salissa ke 30.8. klo 17. Vapaa pääsy.

Kivijalka-ilta taas esittelee keskustan DOT-karttaliikkeitä. Illan ajan liikkeiden ovet pysyvät auki pidennetysti. Meillä kannattaa ehdottomasti tulla vierailemaan, sillä arvomme kaikkien kivijalkaillan aikana liikkeessämme käyneiden kesken 100 € lahjakortin! Onnekas voittaja saa käyttää lahjakortin haluamaansa Pihkan tuotteeseen tai palveluun. Lycka till!

Ohjelmaa liikkeissä Kivijalka-iltana pe 1.9. klo 17-20.

 

Pihkan uudet verkkosivut

Nyt se on virallista – MEILLÄ ON UUDET VERKKOSIVUT JA OMA VERKKOKAUPPA!

Huomasitte varmaan myös uuden PIHKA collection -logon ja yrityksemme nimen. Verkkokaupan lanseerauksen yhteydessä uusimme nekin. Muutos ei kuitenkaan ole vaikuttanut Pihkan tuotteisiin ja palveluihin. Suunnittelemme ja valmistamme edelleen käsin tehtyjä nahkatuotteita sekä järjestämme kengän- ja laukuntekokursseja. Uudella nimellämme, arvaatte varmaan, tavoittelemme tulevaisuudessa myös kansainvälisiä markkinoita!

Meistä on loistavaa, että juuri Sinä luet nyt tätä kuulumis-postausta. Tervetuloa uusille verkkosivuillemme viihtymään ja tekemään löytöjä!

Terveisin
Roosa, Maisa ja Sofia