Räätälöidyt kurssit

Yhteisiä muistoja yksilöllisiltä PIHKA kursseilta

Tilaa meiltä ikimuistoinen kurssi yllätykseksi päivänsankarille, virkistykseksi työporukalle, hauskaksi haasteeksi polttaripäivään… Kursseja toteutetaan yhtä lailla isoille kuin pienillekin ryhmille. Voit tilata kurssin myös yksilölliseksi lahjaksi ystävälle, puolisolle tai merkkipäiväänsä viettävälle sukulaiselle.

Kurssin kesto, osallistujamäärä sekä kurssipaikka suunnitellaan tilanteeseen ja toiveisiinne sopivaksi. Myös kurssilla valmistettava tuote valitaan osallistujien kiinnostuksen mukaan: se voi olla kurssivalikoimamme lisäksi esimerkiksi vyö, lompakko, korttikotelo tai koru. Mukavan kurssikokemuksen lisäksi jokainen osallistuja saa ainutlaatuisesta päivästä muistoksi itsetehdyn, kauniin ja kestävän tuotteen!

Jos haluat antaa lahjaksi erilaisen, mieleenjäävän kokemuksen, kerätä ystäväporukan mielekkään tekemisen äärelle tai järjestää työyhteisölle aidosti virkistävän tyky-päivän, lähetä sähköpostia: sofia@pihkacollection.fi

Esitä meille kurssitoiveesi, me suunnittelemme ja toteutamme sen!

”Kurssin varaaminen esimerkiksi lahjaksi on sinulle helppoa: me teemme suunnittelutyön ja huolehdimme toteutuksesta ammattitaitoisesti ja rennosti ohjaten.”