Huoltopalvelu

Kenkien huoltopalvelu

PIHKA kenkiä voi ja kannattaa huoltaa ja korjata! Hyvällä hoidolla pidennät kenkiesi elinikää.

Kenkiä kannattaa puhdistaa ja huoltaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät kauemmin hyväkuntoisina ja myös näyttävät hyviltä. Kotona helposti onnistuvaan perushuoltoon kuuluu kenkien puhdistus ja hoitoaineiden tai suojasuihkeiden käyttö. Myös pohjan kulumista on hyvä seurata.

Kun kotikonstit eivät enää riitä, tarjoamme PIHKA jalkineille huoltopalvelua. Tuo jalkineesi meille, niin teemme niistä uudenveroiset!

Tyypillisiä pienkorjauksia ovat katkenneiden ompeleiden korjaaminen, puhdistukset ja takavuorien uusiminen sekä korkolappujen, puolipohjien ja valmispohjien vaihto.

Useimmista jalkinerakenteista poiketen käyttämämme tekniikka mahdollistaa kenkien uudelleenpohjituksen. Uudelleenpohjitus kannattaa tehdä, kun pohja on todella kulunut tai jos reunan tikit ovat rikkoutuneet. Voit uusia koko pohjan ja halutessasi samalla vaihtaa pohjan mallia tai väriä. Uudelleenpohjituksen yhteydessä onnistuu myös jalkineen istuvuuden korjaus ja päällisen osien vaihto.

Huoltopalvelumme ansiosta sinun ei tarvitse luopua rakkaista, jalkojesi muotoihin mukautuneista kengistäsi, ja samalla niistä aikanaan syntyvän jätteen määrä vähenee puoleen.

Voit ladata tästä (PDF) kenkien hoito-ohjeet arkikäyttöön. Löydät täältä kenkien hoitoon tarkoitetut, suosittelemamme hoitotuotteet.